GELUIDSSTUDIO AMSTERDAM

Geluidsstudio Teejay Amsterdam | Muziek & Sound design…

…is prachtig gelegen aan de IJ-haven, Havens Oost in Amsterdam. Je kunt dus ook per boot aankomen.

De geluidsstudio van mij (producer en sounddesigner Thijs de Melker) bevindt zich in het rijksmonument het Ontsmettingsgebouw aan het Rietlandpark in Amsterdam. Direct naast het Hoxton Lloyd Hotel. Boven de geluidsstudio bevindt zich het mooie en ruimtelijke café Fosco, met een bar en een restaurantgedeelte.

Prijzen:

De tarieven zijn als volgt: laag (engineering, mixing and producing, inspelen instrumentale partijen, vocal coaching) en hoog (mastering, voice-over demo, sound design, audiomixage van video, foley en audio-postproductie). Compositie in opdracht gaat in principe niet per uur maar per uitkoopsom. Bel of mail ons voor meer informatie over de prijzen.

Je betaalt mij als producer cq sounddesigner, voor de ruimte zelf hoeft geen studiohuur te worden afgerekend.

Geluidsstudio Amsterdam - Teejay muziek en sound design

Equipment geluidsstudio Teejay Amsterdam:

DAW: Avid/ProTools (10.3.10 HD, 12.5.1 HD, en Ultimate 2022.7), Lynx Aurora converters, Millenia HV preamps, high-end mics o.m. Neumann, AKG, GrooveTube, CAD.

Onze geluidsstudio aan de rand van het centrum van Amsterdam is in het bezit van een uitgebreid arsenaal aan legale plug-ins & virtual instruments zoals NI Komplete Ultimate, Avid, Falcon, Spectrasonics Stylus & Omnisphere, diverse Project SAM, Dune 2, etc, etc. En meer dan 20 virtuele piano’s en vleugels zoals de Bechstein Digital Grand, Hammersmith (Steinway), Braunschweig Upright Pro, Addictive Key’s, Noire, etc etc.

Een eenvoudige videoclip monteren en online zetten van je opname bezigheden is een extra optie. Of maak je eigen video-CV. Er is een greenscreen en professionele belichting.

Tussendoor of na afloop een drankje kan in het mooie en ruime café Fosco boven de studio.

NB: Professioneel op locatie opnemen is ook mogelijk. (16in/16out). Prijzen in overleg.

Route, OV & P:

OV: tram 7 en 26 (allebei halte Rietlandpark), bus 43 en 65 (allebei halte C. van Eesterenlaan).

P: parkeergarage Winkelcentrum Brazilië (a/d Oostelijke Handelskade, ingang onder de AH, eerste anderhalf uur gratis) en langs de straat (op zondag gratis).