AUDIO DESIGN

Audio-design (of sound-design) is meer dan snel even een deuntje uit stock of wat piepknor geluidseffecten onder je beeld zetten. Sound bij beeld is een even belangrijk en creatief proces als de videomontage zelf. Goed geluid heeft immers een ongelooflijke impact op het eindproduct. Dit kan niet goed genoeg beseft worden.

Het is bewezen dat onprofessioneel geluid een amateuristische indruk nalaat bij de klant, ondanks het mogelijk prachtige 4k beeld. Andersom geldt net zo goed dat een professionele en broadcast-waardige mixage, goede muziekkeuze, professionele voice-overs en originele SFX, en dit allemaal met slecht beeld, toch als positief wordt ervaren door opdrachtgevers. Geluid doet ertoe. Laat je audio dus geen achteraf dingetje zijn in je project en video-content.

Audio design en exclusieve muziek: het is een totale compositie met een dynamiek en opbouw die recht doet aan al je videocontent. Ik schrijf die muziek en design je audio. En het hoeft helemaal niet duur te zijn.

Bekijk hier wat voorbeelden van commerciële opdrachtmuziek en andere composities.

Wat betreft voice-over opnames: ik huur graag pro’s in, zoals www.karinvanas.nl , emmadingwall.nl , www.claireking.com , bartslim.nl en vele anderen, in allerlei talen en intonaties.

Goedkoper want zonder tussenkomst van voice-over bureau’s (indien contractueel mogelijk).
Ik leg alles graag uitgebreider uit, zoals de mogelijkheden van exclusief gemaakte muziek:

Mobiel of app    : +31 (0)6 40 377119
Teejay Studio    : +31 (0)20 337 9318

Of mail mij.