VOICE-OVERS

Voice-overs opnemen of laten nabewerken bij Teejay Studio, Amsterdam.

In de Teejay Studio is een grote booth voor voice-over opnames. Er zijn diverse microfoons beschikbaar, want de ene stem is soms beter geschikt voor een Neumann U87, en een andere meer voor een, zeg AKG414-ULS. Of een Groove Tube.

Vanzelfsprekend wordt na de opnames alles professioneel nabewerkt. Volgens de broadcast radio en TV standaarden. En ge-upload in het gewenste format.

Ik bewerk ook erg veel opnames na van voice-over thuisstudio’s. Zelf broadcast nabewerken is toch wat anders dan inspreken. Stuur je audio naar mij op en ik laat je gratis als eerste proef een professioneel nabewerkte thuisopname horen. Vele voice-overs gingen je voor, én bleven als klant.

Er worden in de Teejay Studio ook geregeld voice-over demo’s opgenomen. Ik coach je graag naar je optimale output die bij je stem past en je werk oplevert. Ook voor podcasts is de booth geschikt. Er is een directe connectie met Skype beschikbaar, of met een analoge telefoonlijn. Voor bijvoorbeeld live interviews.

In de Teejay Studio is een voice-over archief tot de beschikking van de klant. Voice-overs kunnen door Teejay zonder tussenbureau’s ingehuurd worden (indien contractueel mogelijk).

NB: Teejay is de vaste opnamestudio van één van de grande dames van de Nederlandse voice-overs: Karin van As .

Voice-overs opnemen bij Teejay Music & Audio design

Telefoon Teejay Studio : +31 (0)20 337 9318

Of mail mij